dit digitale dagboek is een reisverslag van familie de Wit in de USA. Hoop dat jullie zullen genieten van onze belevenissen.

woensdag 13 juli 2011

Onze rondrit is begonnen

vandaag 13 juli zijn we vertrokken richting Grand Canyon. We kwamen nog door een dorpje waar de beroemde route 66 is gestart. Van Vegas ongeveer 5 uur gereden, door nogal droog landschap. We zijn meteen door gereden naar het park en meteen de eerste indrukken opgedaan van de Grand Canyon. Geweldig mooi!! Eigenlijk sta boven op de berg en kijk je omlaag de Canyon in echt indrukwekkend. Tegen de avond ons hotel opgezocht en we waren de dames sprongen een gat in de lucht toen we weer gewoon vrij op het internet konden. De sociale netwerken moeten toch worden bijgehouden. We hebben een pizza op in een soort indianen / pizza tent, met een lekker countrymuziekje op de achtergrond. Om 19.00 uur waren we terug in het park om de zonsondergang mee te maken. Echt prachtig, door de ondergaande zon kleuren de rotsformaties prachtig rood op, vooral als je je zonnebril ophoudt. Jacqueline had hier echt een soort van geluksmomentje, waar ze weer hartelijk om uitgelachen werd.

1 opmerking:

  1. ook wij zijn blij dat jullie weer op het internet kunnen.Weten wij hoe Las Vegas is en dat Jacq nog steeds in dromenland kan zijn.Ook ik hou erg van de ondergaande zon Morgen een mooie verdere rondrit cait en Myrth fijn dat jullie zo genieten

    BeantwoordenVerwijderen