dit digitale dagboek is een reisverslag van familie de Wit in de USA. Hoop dat jullie zullen genieten van onze belevenissen.

zondag 10 juli 2011

Mama Mia

Zondagochtend vaste fietsochtend, weinig animo gekregen van ons vaste fietsclubje, maar wij hebben toch een rondje Central Park gedaan. Heel leuk, volop drukte, joggers, fietsers, mensen die afspreken voor een potje honkbal, of zomaar lekker in het gras liggen zonnen. 's middags hebben we eerst met een oud collega van Ton ergens wat gedronken en daarna kaartjes gekocht bij de ticketbox voor Mama Mia op Broadway. Het was echt geweldig!!!

2 opmerkingen:

  1. Zo te merken gaat het jullie heel goed we zijn blij met de foto`s die we te zien krijgen We hopen dat de rondreis goed zal gaan en in ieder geval alvast een goeie vlucht morgen Bedankt ook voor jullie sms je
    Liefs Drik en Tiny

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi lieve familie de Wit, wat fijn om te horen dat jullie het zo naar jullie zin hebben! Bryant Park vonden wij ook zo leuk! Een mooie plek om een tijdje door te brengen en de rest is natuurlijk ook fantastisch! Geniet nog van alle dingen die jullie gaan zien en meemaken in de rest van de trip!
    Liefs familie Pheninckx
    P.s. Caitlin en Myrthe, geniet van de mooie en goedkope spullen die je kunt kopen, shop ze! X Floor

    BeantwoordenVerwijderen