dit digitale dagboek is een reisverslag van familie de Wit in de USA. Hoop dat jullie zullen genieten van onze belevenissen.

donderdag 14 juli 2011

De Grand Canyon

Vandaag zijn we de Grand Canyon in geweest. Gedeeltelijk gelopen en gedeeltelijk met de shuttlebus. Eigenlijk gaat deze weg een heel gedeelte langs de Canyon af, aan de bovenzijde. Je kan diverse wandelingen naar de rivier ondernemen, maar dan daal je een dikke 2000 meter naar beneden en die moet je ook weer omhoog. Dit is overigens in een dag niet te doen. Wij wilden wel omlaag, maar de meiden absoluut niet meer omhoog, dus daar hebben we maar vanaf gezien. Prachtige uitzichtpunten gehad en natuurlijk veel fotomomentjes. We hebben  nog een oude Nederlandse dame ontmoet die al sinds 1950 in de US woont, als kind was ze met haar ouders uit Tilburg vertrokken naar Amerika. Ze hoorde ons praten en herkende de taal. Een ontzettend lief mens, ze wilde nooit meer naar Nederland, ze herinnerde zicht vooral de kou en vond het in de US toch wel aangenamer.  Bruin en roodverbrand weer naar het hotel gegaan en lekker gezwommen in het zwembad.
Vanavond gaan we nog een keer naar de zonsondergang kijken, want morgen vertrekken we weer en reizen we naar Bryce Canyon.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten