dit digitale dagboek is een reisverslag van familie de Wit in de USA. Hoop dat jullie zullen genieten van onze belevenissen.

dinsdag 19 juli 2011

Dag van extremen

We vertrokken van Death Valley, 's morgens om 9.30 al zo'n 44 graden en 300 feet onder zeeniveau naar Mammoth Lakes (ca. 23graden en boven op de berg zo'n 13 graden en 11.053 feet boven zeeniveau.We kwamen nog langs zoutmeren en zandduinen en een paar uur later waren we sneeuwballen aan het gooien. Death valley is zand, rotsen en stenen, nauwelijks begroeid, nu zien we weer bomen, struiken, gras, bloemen. Niet te geloven hé!



Mammoth lakes is een echt wintersportdorp, waar je je een beetje in Oostenrijk waant. zelf de huizenbouw en namen van restaurants e.d. zijn Oostenrijks/Duits. "Garmisch hotel, Kitsbuhel restaurant enz. Lekker koel op de kamers, geen airco aan, gewoon lekker onder het dekbed gekropen. HEERLIJK.

1 opmerking:

  1. We zijn blij weer wat van jullie te horen Hier horen we op de tv dat er een hittegolf in America is .Maar 47 gr is wel heel extreem Ik denk dat Mamoeth lakes wel prettiger is .Wij hebben intussen de hond van Marijn Het gaat goed hij is een stuk rustiger als vorig jaar
    Groeten Van (opa)Drik en (oma) Tiny

    BeantwoordenVerwijderen